Forum Klanu Dark Wind
poznajmy siê lepiej :]
Tak wiêc ja zaczne.
No wiêc gram w L2 gram rok, na serwerze GoF jestem od ok. tygodnia.
Mam na imie Kamil 16 lat (wiem mlody jestem:P) chodzê do 1 klasy technikum informatycznego ucze sie chyba nienajgorzej . Mieszkam w Wa³czu jest to male miasteczko w Zachodnio-pomorskim. Uwielbiam kontakt z ludzmi, na poczatku zazwyczaj jestem niesmialy ale jak sie "wtopie" w towarzystwo to czasem nie potrafie sie zamknac szanuje dziewczyny i nienawidze typkow którzy bija laski i rosnie im wowczas poczucie wyzszosci. S³ucham g³ownie rocka, ale jesli sytuacja wymaga to nie pogardze innym gatunkiem Kocham imprezy, roznego rodzaju domowki, ogniska itp. Bym zapomnial wspaniale jest z kumplami jesc niezdrowe zarcie i ogladac g³upie komedie i to chyba na tyle:P nie mam na³ogów,....no mo¿e czasem troszke %. Lubie pój¶æ w weekend'y z przyjació³mi pokopaæ pi³kê na hali.
No wiêc... Cze¶æ
Elo
Ja nazywam sie Marek (ale wszyscy mowia na mnie malpka) mam 25 lat (tak wiem stary juz jestem) studiuje hydrografie a z zawodu jestem oficerem pok³adowym.Mieszkam w Gdyni.
Co do l2 to nie posiadam zbyt duzego doswiadczenia bo garm wsumie 4 miesiace. Pozdrawiam i jak macie pytania to walcie.
Cze¶æ,
mam na imiê Maciek, lat 22 bo ju¿ nowy rok:P(stary/m³ody zale¿y jak kto patrzy), mieszkam w Sosnowcu (woj. ¦l±skie), a studiuje "zarz±dzanie i in¿ynieriê produkcji" na politechnice ¶l±skiej w Katowicach. Za dnia pilny student, a pó¼niej zapalony gracz:P. Có¿ wiêcej o sobie mogê powiedzieæ.. lubiê czytaæ ksi±¿ki, szczególnie fantastykê, ale nie tylko. Jak to kolega Marek mo¿e potwierdziæ ¿ycie studenta nie jest oparte g³ównie na nauce:P, tak wiêc na disco od czasu do czasu. Dobra i zgrana grupa to jest co¶ wspania³ego. W L2 gram od niedawna (koniec listopada 2007),pocz±tkowo gra³em na LoM'ie z racji takiej, ¿e mia³ najni¿sze Rate niewliczaj±c w to oficjalnego. Pocz±tek by³ trudny i przerzuci³em siê na gof'a, gdzie naturalnie wiêcej ludzi gra. Nabieram do¶wiadczenia przez rozmowê z innymi "do¶wiadczonymi" graczami, którzy chêtnie pomagaj±.
To tyle na razie o mnie.
Pozdrawiam.